De uspolerede øer i Thailand

Mange som rejser eller har set filmen ’The Beach’ har nok tænkt over om det egentlig er muligt at finde paradis på jord og i så fald, hvor det så er henne? Netop den fantastiske film var en af de mange grunde der gjorde at jeg i sin tid fik interesse for at rejse rundt, da jeg havde en lille forestilling om at jeg kunne finde uspolerede steder som nærmest ingen havde været før. Det tog mig ikke kort tid til at indse at det miljø som man ser i filmen nok var umulig at finde, men at der dog stadigvæk var håb forude for at finde noget helt magisk på jorden der minder om.

thai

The Beach er filmet på Koh Phi Phi i Thailand, som på ingen måder er som man ser det i filmen, men nærmere en af mange strande der er blevet overrendt af turister som dagligt indtager stranden. Dette gør sig gældende for det meste af Thailand, hvor der dog er undtagelser. Selvom der er meget der minder om, så er der nærmest intet der kan hamle op med kvaliteten af strandene i Thailand. Der er heldigvis også øer som ikke er overrendt af turister og som kan siges at være skjulte perler. For et kort overblik over nogle af mulighederne, så kan man tage et kig på denne artikel fra Politiken hvor der kigges på nogle af de knap så kendte øer i Thailand, som kan give en fornemmelse af at være på sit eget uspolerede Paradis.

Jeg har selv haft fornøjelse af at være på øen Ko Mak, som ligger tæt på Koh Chang og er nemt at komme til. Der er stadigvæk turister, men meget få og det er helt fantastisk at være på øen hvor man kan føle at man er på strande der ikke er blevet ødelagt af turismen som desværre sker mange andre steder i landet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *