Odense – en by i udvikling

Når jeg ikke er ude på nogle af mine mange rejser, så tilbringer jeg det meste af min tid i den herlige by Odense, hvor jeg er vokset op tæt på og har tilbragt det meste af mit liv siden jeg flyttede hertil da jeg var ganske ung.

Odense er for mig en lidt underset by og den har meget mere at byde på end folk normalt lige går og tænker. Når man hører hvor alle de unge gerne helst vil bo, så er det i de fleste tilfælde Aarhus og København som er svarene, hvilket egentlig er fint nok, men det gør desværre at mange ser bort fra Odense og de ting som byen har at tilbyde.

Der er begyndt at ske en rivende udvikling i Odense hvor man er begyndt at fokusere mere på de unge og hvordan byen skal se ud i fremtiden. En af de ting der blandt andet kommer, som jeg ser meget frem til er vores nye letbane, som man også kan se hvordan kommer til at køre i denne video fra Odense Letbane.

Det vil være med til at gøre Odense til en større by og forhåbentlig få noget af trafikken væk fra nogle af de mange bybusser der måske lige er travle nok til tider. Det bliver spændende at se og jeg elsker at jeg allerede nu løbende kan se hvordan det hele udvikler sig når jeg kommer fra mine rejser og hjem til det kære Odense igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *