Om min blog

Hej Jeg hedder Christian og jeg er en ung mand i starten af 30’erne som er født og opvokset på Fyn og nu er bosat i Odense, hvor jeg bor det meste af tiden når jeg ikke rejser verden rundt. Jeg har lavet denne her blog for at skrive om mit liv hvor det der primært fylder det meste af tiden er mine rejser, hvor jeg så vidt jeg kan rejser så meget rundt som det er muligt.

Når jeg ikke rejser så nyder jeg livet i Odense, som jeg synes er en helt fantastisk by og undervurderet i forhold til de andre store danske byer. Odense har alt at byde på og ligger fantastisk placeret midt i landet, hvor der er gode muligheder for at komme til de andre store byer.

Jeg vil her på bloggen skrive om alt mellem himmel og jord, dog vil det primært være mine rejser samt livet i og omkring Odense der vil være i centrum.

Jeg har siden jeg var ung været helt besat af at rejse og dele mine erfaringer med andre rejsende og hvem der ellers har en interesse for mine rejser. Da jeg både rejser selv og med andre personer, så er det ikke altid at man lige har en at snakke med rejserne om og dele det med sig, så denne blog er både for at dele mine erfaringer med andre, men også for mig selv til at få skrevet nogle af de tanker ned jeg har omkring rejserne og få de gode historier gemt for fremtiden, så de ikke går fortabt i glemmebogen.

Mine rejsemål varierer en del og det er alt fra lavpris-rejser til billige lande og til lidt mere dyre rejser jeg går igennem. Dette vil jeg skrive en masse her om på siden, hvor jeg vil skrive om de forskellige rejser, men også hvordan jeg planlægger dem, samt noget jeg ofte bliver spurgt om, hvordan jeg får råd til at rejse så meget som jeg gør, da det er noget mange andre også selvfølgeligt interesserer sig for så de kan gengive det selv.